Awakens all your senses, culinary

Restaurant FRANQ
by Tim Meuleneire

01

Michelin sterren menu door chef Tim Meuleneire

Chef Tim's keuken is Frans-Belgisch met subtiele internationale accenten. Bij Restaurant FRANQ draait het allemaal om smaak, kwaliteit, sfeer en service. We nodigen u uit om deze unieke smaaksensatie zelf te proeven.

Quote - Guide Michelin:
"De technische beheersing van deze chef maakt het verschil. Dat bewijst hij bijvoorbeeld met zijn sauzen, zoals een intense met truffel gearomatiseerde jus bij hert. Of wat dacht u van een perfect gerezen pistachesoufflé als dessert, gecombineerd met de fijne aciditeit van aardbeien. Deze vooruitstrevende klassieke keuken verleidt. De fijne nuances en subtiele internationale invloeden tonen de moderne ingevingen van chef Meuleneire."Bekijk het menu
Lunch met flair en finesse
02

Lunch met flair en finesse

Geniet van een verfijnde lunch in het bruisende centrum van Antwerpen. Tussen 12:00 en 14:00 uur nodigen we u uit om te genieten van een zorgvuldig samengesteld menu, bereid met de fijnste seizoensgebonden ingrediënten. Kom en ontdek zelf waarom Restaurant FRANQ een favoriete bestemming is voor fijnproevers.

 

Reserveer uw lunchplek door hier te klikken of via de Formitable widget aan de rechterkant van het scherm.

03

Een samenspel van prestige en uitzonderlijke wijnen

De verfijnde gerechten van FRANQ gaan samen met zorgvuldig geselecteerde wijnen. Ons team neemt je graag mee op door de smaakpaletten en selecte wijnen, vraag gerust naar meer informatie of ons advies.

Openingstijden Restaurant FRANQ

  • Dinsdag t/m vrijdag geopend van 12:00 – 14:00 voor de lunch en 18:30 – 21:30 voor het diner
  • Zaterdag enkel geopend voor het diner van 18:30 – 21:30
  • Zondag zijn wij gesloten

*Gastrobar FRANQ is elke dag geopend van 12:00 tot 21:30.
**Bar FRANQ is dagelijks geopend van 07:00 tot middernacht.