Waar lekker eten en drinken samen komen

Restaurant FRANQ
by Tim Meuleneire


01

Chef kok Tim Meuleneire

Alleen het beste is goed genoeg! Dat blijkt wel uit de Michelin ster die ons restaurant ontving. De Frans-Belgische keuken als basis, aangevuld met internationale accenten. Bij Restaurant FRANQ draait het allemaal om smaak en kwaliteit, sfeer en service. Smaak is kennis, Smaak is emotie en gevoel, Smaak is herinnering. We nodigen u graag uit om mooie herinneringen te komen maken en te genieten van eerlijke en pure gerechten op het hoogste niveau, met een laagdrempelig karakter.

Op zaterdagmiddag serveren wij tijdens de lunch kleine gerechten die door onze chef met een stevige portie creativiteit en smaak zijn samengesteld. Ongedwongen maar heerlijk genieten!

Restaurant FRANQ, Antwerps topniveau!

Bekijk het menu
Openings
tijden
02

Openingstijden Restaurant FRANQ

Dinsdag tot en met vrijdag
Serveren wij lunch & diner

Zaterdag
Serveren wij diner

Op zaterdagmiddag serveren wij luxe kleine gerechten van onze Gastrobar Menu

03

Bar FRANQ

De bar van FRANQ kent een unieke collectie wijnen, heerlijke cocktails en de meest smaakvolle koffie en thee specialiteiten. De kleine honger kunt u stillen met FRANQ’s ‘Evergreens’ en voor bij het aperitief serveren we een dagelijks door de Chef samengesteld tapas assortiment. Persoonlijke aandacht en liefde voor het vak is hier vanzelfsprekend. De hele dag door worden de smaakpapillen geprikkeld.

Bekijk het menu