Hotel Arrangementen in Antwerpen; een geheel verzorgd verblijf

Op zoek naar een unieke accommodatie? Of verlang je naar extra luxe? Bij Hotel FRANQ verblijft u niet alleen in het stadscentrum van Antwerpen, we bieden speciale arrangementen om je verblijf tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Valentijnsarrangementen

14 februari is het weer tijd voor één van de meest romantische dagen van het jaar. Verras een geliefde met een combinatie van luxe en liefde. Ons team staat klaar om er een onvergetelijke Valentijn van te maken!

Valentijns- arrangement

Get ready voor Valentijnsdag! Reserveer een overnachting inclusief ontbijt, welkomstbubbels met oester, een flesje champagne en chocolaatjes op de kamer.

€339 (vanaf)

Bekijk aanbieding

Gastronomische arrangementen

Bij Restaurant FRANQ draait het allemaal om smaak en kwaliteit, sfeer en service. Onze chef Tim Meuleneire neemt u graag mee op een culinaire reis en verwent je smaakpapillen met zijn (h)eerlijke creaties.

Gastronomic Getaway

Kies voor een volledig verzorgd culinair arrangement met overnachting. Reserveer een overnachting inclusief ontbijt en een voortreffelijk diner gepaard met een glas champagne.

€477 (vanaf)

Bekijk aanbieding

Piano Diner

Vier World Piano Day met een unieke mix van muziek en gastronomie! We nodigen je uit om te komen genieten van een pianospel door Johan Famaey, waarna je terecht kunt in ons restaurant voor een 4-gangen diner. Het beloofd een onvergetelijke avond te worden!

€219 (vanaf)

Bekijk aanbieding

Smaakmeesters Deluxe

Laat je verassen door waanzinnige smaaksensaties tijdens een 3-gangenlunch door Michelin chef Tim Meuleneire. Dit arrangement is het perfecte recept voor een heerlijke lunch!

€120 (vanaf)

Bekijk aanbieding

Wordt vervolgd…

Binnenkort volgen er meer arrangementen. Denk aan een culinair nachtje weg, nieuwe manieren om de stad Antwerpen te ontdekken, sportieve uitjes en culturele activiteiten.