Small Classic

2 Guests 1 King Size

De Small Classic kamers bieden alle comfort dat u nodig heeft voor een korter verblijf zoals een comfortabel kingsize bed, 40” smart tv, een minibar, air-conditioning, kluis, bluetooth geluidsinstallatie en WiFi. Ideaal voor gasten die op zoek zijn naar een warme en huiselijke kamer. De Small Classic kamers zijn rustig gelegen.

Bekijk de kamer

Classic

2 Guests 1 King Size

De Classic kamers beschikken over comfortabele kingsize bedden of extra lange kingsize bedden. De Classic kamers zijn elegant bemeubeld met een schrijftafel, 40” smart tv, een minibar, air-conditioning, kluis, bluetooth geluidsinstallatie en WiFi. Ideaal voor gasten die op zoek zijn naar een warme en ruime kamer. De Classic kamers zijn rustig gelegen.

Bekijk de kamer

Deluxe

2 guests 1 King Size

De Deluxe kamers zijn uitgerust met extra lange kingsize bedden. De Deluxe kamers zijn elegant bemeubeld met luxueuze zetels, schrijftafel, 48” smart tv, een minibar, air-conditioning, kluis, bluetooth geluidsinstallatie en WiFi. Ideaal voor gasten die op zoek zijn naar een warme en luxueuze kamer.

 

Bekijk de kamer

Junior Suites

2 guests 1 King Size

De Junior Suites zijn uitgerust met extra lange kingsize bedden. De Junior Suites zijn elegant bemeubeld met luxueuze zetels, schrijftafel, 48” smart tv, minibar, air-conditioning, kluis, bluetooth geluidsinstallatie en WiFi. Ideaal voor gasten die op zoek zijn naar een warme en royale suite.

Bekijk de kamer

Luxury Suites

2 Guests 1 King Size 30 sq.m.

Twee luxueuze suites met hun eigen unieke uitstraling beide op de eerste verdieping. Alle luxe is aanwezig, zoals comfortabele extra lange kingsize bedden, 48” smart tv, schrijftafel, zithoek en WiFi. Ideaal voor gasten die op zoek zijn naar een onvergetelijk verblijf in het hartje van Antwerpen.

Bekijk de kamer