Heliodore

Vergaderruimte

Heliodore is een goed uitgeruste zaal gelegen op de begane grond van het hotel. De historische haardvuur kenmerkt de intieme sfeer en creëert een warme en huiselijke omgeving.

Lees meer

Waterkeyn

Vergaderruimte

Deze monumentale zaal dateert van 1854 en is benoemd naar Christophe Waterkeyn, de vorige eigenaar van het bankgebouw. Tijdens deze impressionante periode kenmerkten houtsnijwerken en muurschilderingen de Antwerpse rijke geschiedenis. Waterkeyn is een stijlvolle zaal voor boardroom meetings, opleidingen, presentaties, cocktails en private diners.

Lees meer

Centime

Vergaderruimte

Centime is een goed uitgeruste zaal gelegen op de begane grond van het hotel. De historische haardvuur kenmerkt de intieme sfeer en creëert een warme en huiselijke omgeving.

Lees meer

Den Dooren Boom

Vergaderruimte

Het monumentaal alleenstaand huis Den Dooren Boom dateert van de zestiende eeuw en is onbeschrijfelijk goed bewaard gebleven. De voorbije 160 jaar is het huisje onaangeraakt verborgen gehouden achter het vroegere bankgebouw. De muren van de begane grond zijn beschilderd met een 400 jaar oude handbeschilderde keramiek en beeldt het ‘Antwerps Plateel’ tafereel uit. De originele gebrandschilderde ramen kijken uit op de binnentuin en is het perfecte decor voor kleine zakenmeetings, wijnproeverijen, cocktails en private diners.

Lees meer

The Vault

Vergaderruimte

In de kelder van het hotel is de zaal The Vault gelegen. Deze impressionante bankkluis dateert van 1854 en bewaarde grote schatten achter een halfmeter dikke deur. De zaal biedt u de mogelijkheid korte meetings, wijnproeverijen en aperitieven te houden.

Lees meer