LIMITED EDITION - 28 februari tot en met 15 april 2023

The Maestro Pepperbar Menu

Op 27 februari bracht Peugeot Saveurs de Maestro pepermolen op de culinaire markt. Een inventieve molen met een afneembaar compartiment waardoor het voor verschillende pepers gebruikt kan worden, maar ook bijvoorbeeld voor korianderzaad. De Maestro komt samen met een assortiment aan pepers dat bestaat uit zwarte, witte, groene en rode peperkorrels, en twee melanges. Naar aanleiding van de lancering laat onze chef Tim Meleuneire zich inspireren. Als enige Belgische chef is hij verheugd als ambassadeur aan de slag te gaan en creëerde hij een speciaal menu waarin peper centraal staat.

 

Wil jij deze inspiratie ook eens proeven? Boek hier de exclusieve Maestro Pepperbar Menu in Gastrobar FRANQ aan € 69 per persoon.

 

Tim neemt je mee op een smaakbeleving startende met een cocktail, gevolgd door een voorgerecht en hoofdgerecht waarbij je telkens zelf de Maestro Pepermolen van Peugeot Saveurs kan uitproberen.

 

 

Margarita van Tomatenwater & Tequila

Spice it up met ‘Mélange Fraîcheur’ 

°°°

Groene asperges uit Pertuis ‘à la Maltaise’, Sabayon van Riesling en Vlierbloesem Siroop

Zelf af te kruiden met Rode Kampotpeper uit Cambodja, ideaal met de zoet-zure accenten in dit gerecht

°°°

Gegrilde pluma van Iberico varken met gratin van knolselder en Dauphine aardappel, lichte jus met Madeira

Bepaal zelf hoeveel pit en houtaroma u hieraan toevoegt met de Voatsiperifery peper

 

 

Wens je thuis verder te experimenteren met de verrassende smaken van pepers? Laat het ons weten want de Maestro Pepermolen van Peugeot Saveurs is bij ons verkrijgbaar aan € 85 per molen, inclusief 3 verschillende pepers.

Reserveer via de knop rechts onderaan de pagina of telefonisch via 0032 (0) 3 555 31 80.