Waar is FRANQ?

Hotel FRANQ
Kipdorp 10-12
2000 Antwerpen
België

T. 0032 3 555 31 80
W. www.hotelfranq.com
E. welcome@hotelfranq.com

Bekijk op de kaart

Parkeren

Private parking:
Reservering aangewezen

Publieke parking:
Parking Sint-Jacob – 7 minuten loopafstand
(binnenrijden tot en met 21u00)
Interparking Eiermarkt – 5 minuten loopafstand

Contact

We verwerken en behandelen al uw gegevens volgens de nieuwe richtlijnen conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR) die in kracht gaat vanaf 25 mei 2018.

Wegenwerken Antwerpen

In 2019 worden de Leien onderbroken voor doorgaand verkeer ter hoogte van het Operaplein. Tijdens deze Noorderlijnwerken wordt de binnenstad opgedeeld in drie zones: Centrum Noord, Centrum Oost en Centrum Zuid. U checkt het best vooraf in welke zone u moet zijn. Op weg naar uw bestemming blijft u het best zo lang mogelijk op de Ring en volgt u de signalisatie naar de juiste zone. De fiets en het openbaar vervoer zijn slimme alternatieven om u tijdens deze werken te verplaatsen naar en in de stad.

Voor meer informatie gaat u naar: https://www.slimnaarantwerpen.be/

Slim naar Antwerpen

LEZ - Lage Emissie Zone

Om de luchtkwaliteit te verbeteren, zijn de Antwerpse binnenstad en een deel van Linkeroever een lage-emissiezone (LEZ). Sinds 1 februari 2017 mogen de meest vervuilende voertuigen de stad niet meer inrijden. Vermijd een boete en check altijd uw voertuig voor u naar Antwerpen komt op de website https://www.slimnaarantwerpen.be/nl/lez.

Antwerp 10 Miles

Op 28 april 2019 staat Antwerp 10 Miles centraal, een 42km lange loopwedstrijd door het centrum van Antwerpen en 6 van de 9 districten. Hierdoor verwachten wij hinder tussen 14u30 en 18u00. Kipdorp zal onbereikbaar zijn tussen deze tijden, hierna is de straat weer toegankelijk.